Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Dotace jsou jen slabou kompenzací toho, o co nás Evropská unie připravila. Rozhodně to není adekvátní náhrada za ztrátu suverenity (např. za to, že nám nikým nevolení lidé diktují naše vnitřní záležitosti) a za nutnost přijimout různé novobolševické výmysly typu projekt Indect.

1 0
možnosti
AK

Zkuste si představit, že spravujete něčí majetek a někdo k vám přijde s nabídkou:

cokoliv si u mne koupíš, vrátím z toho 75%. Je pravděpodobné. že budete kupovat i naprosté blbosti, protože ta nabídka bude doplněna o to, že nakupovat se bude ne za ceny běžné, ale za 2 - 3x vyšší a že vy osobně se na výnosu z toho budete podílet.

Takhle zatím dotace EU fungují.

2 0
možnosti
Foto

dotace jsou vstupenkou do závislosti. Pokud přijmeme myšlenku, že na všechno je třeba poníženě žebrat někde a výsledkem je předražené cokoliv a zcela rezignujeme na to, že je možné stavět a budovat vlastními silami, bude nám zle. Dotace je třeba důsledně odmítnout a dotačních programů EU se nezúčastňovat. Úplně nejlépe z EU vystoupit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové (obor Politologie), přičemž v současné době působí jako právník ve veřejné sféře.

Seznam rubrik