Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Je zajímavé pozorovat, jakou vlnu odporu EU dotacím obecně to vyvolalo... Zřejmě jsem to ale špatně napsal, nebo to bylo špatně pochopeno... Evropské dotace jsou nějakým faktem, se kterým nic moc nenaděláme, resp. bylo by škoda je nevyužít, ale je otázka na co směřují a to je právě ten problém. Jak je to nastaveno v současné době, tak je to samozřejmě problém...

0 0
možnosti
KN

Evropské prostředky se používají skoro jen a pouze na obohacení vybraných jedinců.

Je zdroj korupce jak vyšitý.

Nic dobrého nepřinášejí.

0 0
možnosti
Foto

Vystudoval jste za peníze daňových poplatníků, pracujete ve veřejném sektoru za peníze daňových poplatníků, a k tomu obhajujete dotace a tedy vznik dalších nákladů daňových poplatníků a vznik nových státních dluhů, bez nichž by na dotace nebylo. Tomu se říká masochismus daňových poplatníků.

1 0
možnosti
JK

oni jsou vám v bruselu určitě vděční, jak jste jim dokázal poradit, skláním se před vaší moudrostí v hluboké úctě ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Evropské peníze, ale nejen ony, se dnes doslova vyhazují za projekty, které nás do budoucna nijak neobohatí. Jde vždy jen o jedno. Aby se ti, kteří se kolem akce motají, pořádně napakovali. Proto to nemůže dobře skončit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové (obor Politologie), přičemž v současné době působí jako právník ve veřejné sféře.

Seznam rubrik