Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

26. 8. 2012 9:59
berte

to jako investici do budoucnosti, operátor si musí vytvářet rezervy pro následující špatné časy v ekonomice. V okolních státech operátoři zbytečně spolu vedou cenovou válku a zbytečně investují do infrastruktury, i když každý musí vědět že to nikam nevede

0 0
možnosti
PK

repanak

26. 8. 2012 11:47
Re: berte

Tak teď už budu klidný a spokojený - za dost výrobků a někdy i služeb platím víc než u sousedů, ale když si vytváří rezervy je to o.k. V drahé Itálii mají všude výborný presso za euro, u nás i za dvě i víc - ale když ty rezervy... Přitom to mletý kafe nestojí víc jak dvě kačky - v obou zemích.

3 0
možnosti
JM

jamijam

26. 8. 2012 9:28
Pokud jsem v TV slyšel zástupce ČTU,

vždy to byl zapálený obhájce operátorů - nepochopitelné!

Na druhé straně musí se do těch mobilů pořád kvákat a kvákat a kvákat a kvákat a ......

Je to opravdu až tak životně důležité ?

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

26. 8. 2012 9:27
Tak proč lidi furt telefonujou?

Většina nadává, že je volání drahý, ale aby se v tom omezila, to ne... Každej má furt u ucha sluchátko nebo datluje smsky a operátoři si mnou ruce, jak se jim sypou penízky...

Jsme holt jen národ tupounů, co si nechaj jak poslušný ovce všechno líbit...

Tak když je něco drahý, přestanu to kupovat (používat) a dodavel to bude muset zlevnit, takže kdyby lidi přemejšleli a přestali všem kolem sebe smskovat nebo jim volat o každým svým uprdnutí, to by koukali, jak půjdou ceny za spojení dolů!!!

Já osobně si jen dobíjím kredit (do paušálu mě nikdo nikdy neuvrtá) a mobilní služby používám tak málo, že na celej rok mi stačí dobít si za 400,-, prioritou je pro mě počítač s internetem (tedy e-mail, jabber a skype).

1 0
možnosti
JM

jamijam

26. 8. 2012 9:30
Re: Tak proč lidi furt telefonujou?

Jo to jsem měl zrovna na mysliR^

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

26. 8. 2012 8:00
Výměna - ano

Jednoznačně ano, u současného vedení tohoto úřadu má člověk dojem, že ho platí nikolivěk stát, ale samotní operátoři! Důležité bude, aby nové vedení nedostalo do operátorů taky nové nabídky, resp. aby takové vedení skutečně kopalo za zájmy ČR a jejich občanů, nikoliv za zájmy akcionářů telef.operátorů na našem trhu! Ceny volání v ČR se musí srovnat s cenami v okolních zemích, pokud jde o komparaci s AU a DE tak ceny musí být ještě nižší, jelikož průměrná mzda je v ČR 2-3x nižší než v těchto zemích!!!!! Hodně legrační je, když se média ptají Němců na ceny v ČR a Němci hovoří o tom, že je u nás draho!!!!To člověk neví, zda se má smát a nebo brečet a chystat defenestraci!

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové (obor Politologie), přičemž v současné době působí jako právník ve veřejné sféře.

Seznam rubrik