Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

strycek-Joe s.r.o.

10. 8. 2012 11:40
Přihlaste se za svazáckého vedoucího Korychu

takovéto žvanění tam uplatníte velmi dobře !R^

0 0
možnosti
LK

Lukáš Korych

10. 8. 2012 17:20
Re: Přihlaste se za svazáckého vedoucího Korychu

Vážený pane, nevím proč žvanění. Pouze prezentuji svůj názor a zároveň netvrdím, že je nejlepší... Pokud s něčím věcně nesouhlasíte, můžete to projevit. A mimochodem SSM již naštěstí neexistuje:-)

1 0
možnosti
H

Halfunx

10. 8. 2012 11:04
Volební systém

zakotvený v ústavě a zákonech je už od počátku nastaven tak, aby nebylo možné vyměnit vrcholné funkcionáře stran. Funkce ve straně mohou získat jen ti co dokáží přinést peníze, to je prostor jen pro zkorumpované nemorální sociopaty, kteří se neštítí ničeho v zájmu mamonu. Proto tvrdím že POLITICI NEJSOU ODRAZEM SPOLEČNOSTI.

Jedinou možností je změnit od základu systém a to bohužel nepůjde jinak než masovým tlakem, tedy i demonstracemi. Spouštěčem může být i odevdání NEPLATNÉHO HLASU při volbách, kdy masovost takové akce musí vyvolat širokou diskuzi o systému voleb a následně referendum k novénu systému.

Osobně sázím na postupné zavádění přímé demokracie zespoda (obce, města), ale i zvrchu (prezident, ministerstva). Postupně odbourat zastupitele a vládnout přímo.

0 0
možnosti
C

carolusI

10. 8. 2012 10:32
Máme desítky politických stran

Jenže v podstatě se nejedná o politické strany , ale o diskusní kluby hrstky lidí. Těm straničkám nějak nedochází, že pokud nezískají dostatek členů, nemají šanci se  uplatnit. Výmluva, že na to nemají peníze, je jen výmluva. Strana, která se nedokáže financovat z příspěvků svých členů a jejich dobrovolnou činností, není k ničemu. A tím nemyslím milionové dary vyměněné za místo na kandidátce, ale skutečně jen členské příspěvky pro všechny členy stejné. Navíc by si zakladatelé těchto straniček měli připustit, že třeba nově získaný člen může být schopnější a pracovitější než oni a dát mu příležitost. Také sestavování kandidátek z lidí o kterých nikdo nic neví (ani jejich spolustraníci) nevede k dobrým výsledkům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové (obor Politologie), přičemž v současné době působí jako právník ve veřejné sféře.

Seznam rubrik